Globi-kamun seikkailupeli

Olemme julkaisemassa Globi-kamun seikkailupelin, joka on iPadeilla ja tableteilla pelattava toiminnallinen mobiilipeli varhaiskasvatuksen lapsille.

Peliä on tarkoitus pelata 1-3 lapsen ryhmissä aikuisen johdolla. Vain aikuinen pystyy kuittaamaan tehtävän suoritetuksi, jolloin pelissä pääsee eteenpäin. Oletusarvoisesti peli etenee kymmenen aihepiirin kysymyksillä helpoista tehtävistä vaikeampiin. Jos opettaja haluaa, hän voi kuitenkin alkuvalikon asetuksista valita vaikka vain tietyn tai tiettyjen aihepiirien kaikki tehtävät peliin mukaan ja keskittyä näin vain tiettyy teemaan. Yhdellä tableteilla voi olla kerrallaan kuusi eri pelaajaprofiilia joko yksittäiselle pelaajalle tai pikkuryhmälle. Sopiva aika pelaamiseen voisi olla vaikkapa päiväkodin aamu- tai päiväpiirillä.

Voit tutustua jo pelin ohjeisiin tästä linkistä:

Globi-kamun seikkailut: Ohjekirja

Suomi kartalla väritettäväksi

Aihealueessa ”Suomi”, tarvitaan karttasivua kaikilla tehtävätasoilla. Säilyttäkää siis värittämänne kartat, koska tarvitsette niitä taas pelin seuraavalla kierroksella.

Aihealueissa ”Meidän maapallo” ja ”Maailman lapset” tarvitaan maailman karttaa ja/tai karttapalloa. Molemmissa aihealueissa myös askarrellaan, ja samaa askartelua jatkotyöstetään pelin seuraavilla vaikeustasoilla, joten nekin kannattaa säilyttää.