Koulutukset ja työhyvinvointi

nainen juoksee

Henkilöstön Lupa liikkua -joukkue

Alla olevalla linkillä voit ilmoittautua Tampereen kaupungin perusopetuksen henkilöstön Lupa liikkua -joukkueeseen. Joukkueen jäsenille lähetetään tietoa erilaisista liikuntatapahtumista, joihin on mahdollisuus osallistua vuoden aikana osana joukkuetta. Tapahtumia mm. Pirkan Pyöräily, Tampere Maraton, Tampere Juoksee ja Pirkan Hölkkä. Uusi joukkue aloittaa toimintansa vuoden 2022 alussa. Huom! Vanhan Lupa liikkua -joukkueen jäsenten tulee ilmoittautua uudelleen, jos haluaa saada jatkossakin tietoja tapahtumista sähköpostiin.

https://www.lyyti.in/Lupa-liikkua-joukkue

Hiihtokoulu TI 1.2, 8.2. & 15.2. klo 18-19.30 Kaupissa

Valittavana perinteinen tai vapaan hiihtotyyli kolmesta eri taitotasosta. HUOM! Ilmoittautuminen 24.1.22 mennessä. Ilmoittautuminen edellyttää sitoutumista kaikille kolmelle kerralle.
https://www.lyyti.in/LUPA_LIIKKUA_Hiihtokoulu_henkilostolle_3176

Pirkan hiihto 6.3.2022 

Ilmoittaudu Pirkan hiihtoon https://www.lyyti.in/HENKILOSTON_LUPA_LIIKKUA__Pirkan_hiihto_6258

 


TOAY:n urheilutoiminta


Koulutuksia


Osakkeen koulutukset

Verkko-osoitteesta http://osake2.eeventti.fi/koulutukset löydät seudullisesti toteutettavat ammatillisen kehittymisen tukiprosessit. Myös liikunnan ja toiminnallisuuden koulutuksia löytyy.


Soveltavan liikunnan verkko-opintojen perusteet

Suomen Paralympiakomitean ja Liikuntakeskus Pajulahden kehittämä maksuton soveltavan liikunnan ja vammaisurheilun verkkokoulutus. Lue lisää verkkokoulutuksesta ja ilmoittaudu mukaan Paralympiakomitean sivuilta. 

Verkkokoulutus on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille, taustasta riippumatta. Siitä hyötyvät mm. seuroissa ja kerhoissa liikuntaa ohjaavat ammattilaiset ja vapaaehtoiset, Valtit, vertaisohjaajat, opettajat, opiskelijat ja varhaiskasvatuksen henkilöstö. Oppilaitokset ja lajiliitot voivat hyödyntää verkkokoulutusta oman koulutustarjontansa monipuolistamisessa ja täydentämisessä.