Henkilökunnan lyhytkurssit ja kenttävuorot

Tutustu henkilöstölle suunnattuihin kursseihin ja liikuntavuoroihin.

nainen suplaudalla

Monipuolinen Suplautakurssi

Kurssilla harjoitellaan perustekniikoita, tehdään retki Pyhäjärvellä sekä nautitaan kesästä mindfulness -harjoituksilla.

Ensimmäinen kurssi
Ke 8.6 klo 17-18
To 9.6 klo 17-18
Toinen kurssi
Ti 14.6 klo 11-12
Ke 15.6 klo 11-12
Paikka: Pyynikin uimaranta, Jalkasaaren kupeessa oleva hiekkaranta. Lähin osoite Jalkasaarentie 7.
Omavastuu 15 €

Tutustu toimintaan

Ensimmäisellä kurssitunnilla käymme läpi turvallisuusasiat ja välineet sekä harjoittelemme suppailutekniikkaa niin kuivalla maalla kuin vedessäkin. Tuntisisältö muokkautuu ryhmän taitotason mukaisesti. Toisella kurssitunnilla lähdemme suoraan vesille ja teemme pienen retken Pyhäjärvellä sään sekä ryhmän taitojen puitteissa. Lopettelemme tunnin järvellä rentouttavaan mindfulness-harjoitukseen lautojen päällä. Kurssin ohjaajana toimii Suppaa Tampereen Sanna, joka on Academy of Surfing Instructors (ASI) sertifioitu SUP ohjaaja (tasot 1&2) sekä mindfulness-ohjaaja. Tunneillamme on aina säävaraus: turvallisuussyistä ukkosella/navakalla tuulella/rankkasateella emme suppaile, mutta esimerkiksi pikkusade ei ole este kurssin toteutumiselle.

Maksu: Omavastuu 15 € .Rannalla maksuvälineenä käy käteinen, ePassi, Edenred (setelit ja mobiili) sekä Smartum (setelit ja mobiili).

Huom! Muista, että mahdollinen  ilmoittautumisen peruminen tulee tehdä viikkoa ennen ensimmäistä kertaa. Ilmoittaudu kurssille harrastuskalenterista!

 

Ihmisiä melomassa aurinkoisella järvellä.

Melontakurssit

Mitä: Aloittelijan melontakurssi
Milloin: 1 kurssi: 13-14.6. klo 14-16 & 2 kurssi: 15-14.6 klo 16-18
Hinta: 15€ (maksetaan toimijalle ensimmäisellä kerralla)
Ilmoittautuminen: Harrastuskalenteri. Ilmoittautumiset sitovia. Peru, jos et pääse.

HARRASTUSKALENTERI
padelmaila ja pallo

Padel -kenttävuorot keskiviikkoisin & torstaisin

Tampereen Lupa liikkua -henkilöstön padel -kenttävuorot
* Padel 247:ssa on keskiviikkoisin klo.17-18.30 koko vuoden 27.4.-28.12.22
* Padel Tampereen Linnainmaan kentillä on torstaisin klo.17.30-18.30 koko vuoden 26.5.-29.12.22

Varaa padel kenttävuoro vähintään kahdelle pelaajalle. Suositeltavin pelaajien määrä pelissä 4 pelaajaa. Yksi vuoron pelaajista varaa vain kenttävuoron. Vuoro Tampereen perusopetuksen henkilökunnan jäsenille. 
Voit varata vain yhden varauksen kerrallaan ja sinulla voi olla vain yksi varauskerta voimassa. Kun olet käynyt pelaamassa, voit tämän jälkeen varata uuden vuoron. Mailat ja pallot tulee hankkia tai vuokrata itse. 

VARAA VUORO HARRASTUSKALENTERISTA! MUISTA PERUA VARAUKSESI 2 VUOROKAUTTA ENNEN VUOROA,  JOS ET PÄÄSE PAIKALLE!!!!!!

Tutustu Padel 247

Tampereen Lupa liikkua -henkilöstön padel -kenttävuoro Padel 247:ssa on keskiviikkoisin klo.17-18.30 koko vuoden 27.4.-28.12.22

VARAA VUORO HARRASTUSKALENTERISTA! MUISTA PERUA VARAUKSESI 2 VUOROKAUTTA ENNEN VUOROA,  JOS ET PÄÄSE PAIKALLE!

  • Keskiviikkoisin klo 17:00-18:30 kenttä 5/Bo LKV Lamu&Lamu
  • Mailojen vuokraus ja pallojen ostaminen onnistuu paikan päällä ns. itsepalveluna.
  • Hallilta löytyy myös Padel Online -välinekauppa, josta löytyy parhaat merkit ja välineet padeliin (kaikista mailoista löytyy testimailat, joita voi kokeilla ilmaiseksi). Padel Online on auki arkisin 15-20
  • Tiloista löytyy myös Bistro Bufferi, josta saat maukkaat ruuat ja virvokkeet ennen ja jälkeen pelien. Bistro on auki arkisin 16-20
  • Saunakamat kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan ja hyödyntää upeat pukuhuone-/saunatilat
  • Ennen pelejä suosittelemme myös hyödyntämään kattavaa lämmittelyaluetta.

Padel Tampere -kenttävuoro – Linnainmaan padel keskus

Tampereen Lupa liikkua -henkilöstön padel -kenttävuoro Padel Tampereen Linnainmaan kentillä on torstaisin klo.17.30-18.30
koko vuoden 26.5.-29.12.22
Varaa padel kenttävuoro vähintään kahdelle pelaajalle. Suositeltavin pelaajien määrä pelissä 4 pelaajaa. Yksi vuoron pelaajista varaa vain kenttävuoron. Vuoro Tampereen perusopetuksen henkilökunnan jäsenille.
Voit varata vain yhden varauksen kerrallaan ja sinulla voi olla vain yksi varauskerta voimassa. Kun olet käynyt pelaamassa, voit tämän jälkeen varata uuden vuoron. Mailat ja pallot tulee hankkia tai vuokrata itse.

Huom! Ilmoittautuminen tulee tehdä tampere.fi sähköpostilla!

Tutustu Padel Tampereeseen
Suunnistuksessa käytettävä rastimerkki roikkumassa puusta.

Suunnistuskurssi, 2 kertaa

2 kerran suunnistuskurssi. Valittavana kaksi eri ryhmää: aloittelijoille tai jo suunnistuksen perusasiat hallitseville ja jonkin verran itsenäisesti suunnistaneille.

* ti 24.5. klo 17.30 - 19.30 Suolijärven majan edessä
* ti 31.5. klo 17.30 - 19.30 Kaupin uusi huoltorakennus

Ilmoittaudu kurssille
joogamattoja

3 kerran joogakurssi PÄÄTTYNYT

3 kerran Joogakurssi Studio Vintillä

3 kerran joogakurssi, jossa omavastuuosuus 15 €. Omavastuu maksetaan kurssin ensimmäisellä kerralla Studio Vintille, vahvistusviestiä ja henkilöllisyystodistusta näyttämällä. 
Milloin: 22.4.-6.5.
Perjantaina klo.15-16
Missä: Studio Vintti, Näsilinnankatu 34 B, 7krs. 

Ilmoittaudu kurssille

Jooga on kokonaisvaltaista hyvinvointia, kehon- ja mielenhuoltoa. Säännöllinen joogaaminen notkistaa ja vahvistaa kehoa; se avaa lihasjumeja, huoltaa nikamia ja virkistää verenkiertoa. Joogatessa keskitytään myös hengityksen rytmittämiseen. Pukeudu mukaviin vaatteisiin, joissa on hyvä liikkua. Kenkiä ei tarvita. Loppurentoutusta varten voi olla mukavaa varustautua pitkähihaisella paidalla ja villasukilla. Meiltä löytyy joogamatot ja muut välineet. Suosittelemme toki omaa joogamattoa vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

Tunnit järjestetään Studio B:n puolella osoitteessa Näsilinnankatu 34 B, 7. krs. Sisään pääsee alaoven summeria soittamalla.
Jos kysyttävää joogatunneista, niin ole ihmeessä yhteydessä
Studio Vinttiin: nro. 0505949299

Tutustu Studio Vinttiin
padelmaila ja pallo

5 kerran Padelin starttikurssi PÄÄTTYNYT

Padel Tampere järjestää henkilöstölle kaksi saman sisältöistä 5 kerran padelin starttikurssin. Kurssilla opetellaan padelin peruslyöntejä ja opitaan pelaamisen perustaidot. Kurssille mahtuu mukaan 8 henkilöä. Kurssi kokoontuu 1.4.-6.5. & 13.5.-10.6. perjantaisin klo 15-16 Linnainmaan Padel-klubilla. Mailan saa lainaksi.

Varaa paikkasi Harrastuskalenterista ja peru osallistumisesi, jos et pääse kurssin kerroille. Kurssin omavastuu 20€, joka maksetaan kurssin ensimmäisellä kerralla kahvion kassalle tai mobilypayllä. Ensimmäisellä kerralla tulle näyttää ilmoittautumisen vahvistusviestiä ja henkilötunnuskorttia. Varaa kurssi käyttäen tampere.fi sähköpostia.

Tutustu toimintaan
hevonen

Takaisin ratsaille! PÄÄTTYNYT

Tervetuloa mukaan Takaisin Ratsaille-kurssille.

Lupa liikkua -henkilöstö- ratsastuksen starttikurssi sopii vallanmainiosti pitkän tauon jälkeen ratsastuksesta kiinnostuneille tai aloittelevalle ratsastajalle. Ratsastusta pääsee harjoittelemaan rauhallisessa tahdissa, rohkeasti mukaan! Ratsastusvarusteiksi sopii hyvin joustavat housut, kannalliset kengät kuten kumisaappaat tai vaelluskengät ja käsineet. Kypärän saat tallilta lainaan.

Ilmoittaudu Harrastuskalenterista ja saat vahvistusviestin, jossa ohjeet varsinaisen ilmoittautumisen tekemiseen ja omavastuun maksamiseen. Omavastuu 25 € Varsinainen ilmoittautuminen ratsastuskeskuksen järjestelmä Hopotiin tulee tehdä viikko ennen ensimmäistä kertaa.
1. Kurssin aloitus: 12.4. -26.4.
Aika: tiistaina klo. 20-21
paikka: Tampereen Ratsastuskeskus, Niihama Riding Oy
2. kurssin aloitus: 25.4.-9.5.
aika: maanantai klo.20-21
paikka: Tampereen Ratsastuskeskus, Niihama Riding Oy

HARRASTUSKALENTERI