Sarjakortit ja sarjaliput

Varaa sarjakorttisi Harrastuskalenterista ja lunasta kortti varausvahvistusviestillä sekä henkilökortillasi kyseisestä liikuntapaikasta. Maksa mahdollinen omavastuuosuus lunastaessasi sarjakorttia. Ilmoittautumiskoodi sarjalippujen varaamiseen ilmoitetaan perusopetuksen uutisissa.

Ihmisiä melomassa aurinkoisella järvellä.

Kajakkivuokra

Vuokrattavat välineet
kajakkiyksikkö: 1 h osallistujan omavastuu 5€
2h omavastuu 5€
pvä omavastuu 10€
kajakkikaksikko 1h omavastuu 5€
2h omavastuu 10€
pvä omavastuu 10€
intiaanikanootti 1h omavastuu 5€
2h omavastuu 10€
pvä. omavastuu 10€
Varaa Harrastuskalenterista.
Tarjolla myös melontakursseja

Tutustus Hiking Traveliin ja ajankohtaisin tieto aukioloajoista.
Henkilöitä kiipeilemässä korkealla puissa valjailla.

FlowPark lippu

Kiipeilypuiston lippu 10 €
Toimintakausi 18.5.-23.10.22. Viim. ilmoittautuminen 30.9.22
Varaa omasi harrastuskalenterista. VOIT KÄYTTÄÄ TÄMÄN EDUN VAIN KERRAN. ÄLÄ VARAA TOISTA!!

Tutustu toimintaan ja aukioloaikoihin
Henkilö wakeboarding laudalla järvellä.

Tohloppi Wake 23.5.-30.8.22

Ilmoittautuminen alkaa 16.5. TÄMÄN EDUN VOIT KÄYTTÄÄ VAIN YHDEN KERRAN. ÄLÄ VARAA TOISTA Ilmoittaudu ensin Harrastuskalenterista!

Wakeboarding: Omavastuu 10 €.
Suplauta: omavastuu 0€

Samalla kun menet tunnille maksa omavastuuosuutesi toimijalle. Edun saat varaamalla tunnin ja näyttämällä Lyyti-vahvistusviestiä sekä henkilötodistustasi. Etu tulee lunastaa 22.8. mennessä. Wakeboarding ja Suplauta tunnin varausinfot saat vahvistusviestissä. Lue ohjeet huolella ja ilmoittaudu tunneille ohjeiden mukaisesti. 

HARRASTUSKALENTERI
Tohloppi Wake on ensimmäinen kaapelivetorata Suomessa, jossa käytetään Wake Stationin kolmen vaijerin kannatustekniikkaa, joka on tarkoitettu ennen kaikkea pitkille radoille. Radan tolppien väli on lähes 300 metriä ja radan vetopituus on noin 260 metriä. Vetonopeus on enimmillään n. 50 kilometriä tunnissa, mutta normaali vetonopeus on 32 kilometriä tunnissa. Nopeuden ja vaikeustason voi kuitenkin säätää jokaisen oman tason mukaan. Wakeboarding on helppoa ja hauskaa puuhaa kaikenikäisille. Radalle on asennettu temppuilijoita varten hyppyreitä ja reilejä, joita voi halutessaan hyödyntää.
Suppailu on vesiliikuntalaji, joka sopii lähes kaikenikäisille ja sitä voi harrastaa juuri omaan tahtiin. Nauti aurinkoisesta päivästä suppaillen Tohloppijärvellä.  SUP tulee sanoista Sand Up Padding, joka tarkoittaa melontaa laudan päällä joko seisoma-asennossa tai polvillaan seisten. Suomessa lajia kutsutaan siis suppailuksi.

Missä: Nahkatehtaankatu 12, 33270 Tampere
Milloin: 23.5.-30.8.22
Mitä: Wakeboardin vuokra (omavastuu 10€) & Suplauta vuokra (omavastuu 0€)

Muista perua varaus, jos et käytä etua!

Tutustu toimintaan
Suunnistuksessa käytettävä rastimerkki roikkumassa puusta.

Iltarastit 19.4.2022 alkaen

Lähde suunnistamaan iltarasteille! Voit käydä rasteilla vaikka joka viikko. Yksi kartta /hlö/viikko. Kartan saat joko maanantaisin iltarastipaikalta tai muina aikoina Suunnistajan kaupalta, Kolmionkatu 5, varausvahvistusta sekä henkilöllisyystodistustasi näyttämällä. Ilmoittaudu harrastuskalenterissa jokaiselle kerralle erikseen. Voit käydä useamman kerran, mutta sinulle voi olla aina vain yksi varauskerta voimassa. Rastit ovat metsässä aina koko viikon.

Iltarastit Tampereella
Ihmisiä voimistelemassa sisätiloissa.

Legend Trick Gymille 5 kerran kortti, omavastuu 20 €

LegendTrick Gym tarjoaa aikuisille laadukasta ohjausta käsilläseisontaan, kehonhuoltoon, aikuis- ja ilma-akrobatiaan sekä trikkaukseen. Ohjaajamme ottavat lähtötasosi huomioon harjoitteita antaessaan ja pitävät huolen että kaikki pysyvät mukana ja toisaalta saavat riittävästi haastetta aikaisemmasta kokemuksesta tai sen puutteesta huolimatta. Tule treeneihimme yllättämään itsesi sen suhteen, mihin kaikkeen kehosi ja mielesi pystyykään kun annat sille mahdollisuuden! 5 kerran kortin omavastuuosuus on 15 € +kulkulätkä 5 € . Varaa harrastuskalenterista. Varattu etu lunastettava 9.12.22 mennessä.

Lisätietoja LegendTrickGymin ohjatuista tunneista aikuisille:
Avanto, johon on laskeutumassa yhdet jalat rappuja pitkin.

Kaukajärven sauna/uinti

Kirkasvetisen järven rannalla, soutustadionin kupeessa on tarjolla miellyttävä uimapaikka ympäri vuoden. Tilavat saunaosastot, kirkasvetinen Kaukajärvi ja mukava saunaporukka takaavat nautinnon! OSOITE: Kangasalantie 80, 33730 Tampere

10 €/ 10 kerran sarjakortti. Maksa omavastuuosuus ensimmäisellä kerralla Kaukajärven saunan kassalle.

Ilmoittaudu 10 kortin varaajaksi Harrastuskalenterista. Lunasta 10 kerran kortti kuukauden sisällä varauksestasi! Näytä varausvahvistusviestiä, henkilökorttia ja maksa 10 € saunan kassalle.

Varaa 10 kerran kortti tästä

Saunakerta Kaupinojan saunalla

Kaupinojan sauna sijaitsee Näsijärven rannalla UKK-Instituutin tuntumassa. Paikalla on sijainnut sauna vuodesta 1977, mutta se on kokenut monta muodonmuutosta, kasvanut ja komistunut. Tutustu Kaupinojan saunaan
Varaa saunakertasi harrastuskalenterista tampere.fi sähköpostia käyttäen, jotta me ja te tiedätte paljon saunakertoja on vielä jäljellä. Lunasta saunakerta Kaupinojan saunan kassalta kun menet saunomaan. Näytä kassalla ilmoittautumisen vahvistusviestiä sekä henkilöllisyystodistusta ja pääset saunomaan. Omavastuu Kaupinojan saunakerroilla 0 €. Muista aina varata paikkasi harrastuskalenterista ennen saunakertaa sekä peru osallistumisesi, jos et käytä etua. Voit käyttää useamman saunaedun, mutta sinulle voi olla vain yksi varaus voimassa. Varaa uusi kerta vasta kun olet edellisen varauksen käyttänyt.  Käytä varaamasi etusi viikon sisällä varauksesta. 
Huom! Ilmoittautuminen tulee tehdä tampere.fi sähköpostilla!
Ilmoittaudu kerralle
Erilaisia tanssikenkiä rivissä.

Tanssistudio Dame Claven 10 kerran tanssikortti 20 eurolla

Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä edullisesti kokeilemaan tanssiharrastusta. Tanssistudio Dame Clavella on monipuolinen tanssitarjonta aloittelijoille sekä kokeneemmille harrastajille. Dame Claven ystävällinen henkilökunta kertoo ja auttaa tanssiharrastuksen aloittamisesta. Ota rohkeasti yhteyttä.

Lupa liikkua Lupa harrastaa tarjoaa 50 ensimmäiselle 10 kerran tanssikortin Tanssistudio Dame Claveen. Omavastuu 20 euroa, joka maksetaan Dame Claven infotiskille. Lunasta korttisi Dame Claven infotiskiltä näyttämällä varauksen vahvistusviestiä. Varaa Harrastuskalenterista tanssikorttisi. Sarjalippuja voi lunastaa vain 1/henkilö.

Ilmoittautumiskoodi julkaistaan perusopetuksen uutisissa.

Iloisia tanssitunteja!

Tutustu Dame Claveen
Ihmisiä liikkumassa, hyppimässä trampoliinilla, kiipeilemässä ja pyöräilemässä.

Kauppi Sports Centerin 5 kerran liikuntakortti 10 eurolla TÄLLÄ HETKELLÄ VARAUKSET TÄYNNÄ

Kauppi Sports Centerin 5 kerran kortilla pääsee kokeilemaan kaikkia Kauppi Sports Centerin liikuntaryhmiä/palveluita. Kortti oikeuttaa mm. ryhmäliikunnat, well gym-kuntosalin, seikkailupuiston, kiipeilyn, trampoliini parkin ja fatbiken. Kortti on voimassa 12 kk.

Varaa korttisi Harrastuskalenterista sekä lunasta kortti Kauppi Sports Centerin infosta. Näytä infossa ilmoittautumisen vahvistusviestiä sekä henkilökorttiasi sekä maksa 10 euroa. Kortti tulee lunastaa kuukauden sisällä varauksesta.

Tutustu KSC:n toimintaan
Henkilö istuu lumilauta jaloissa rinteen päällä.

Laskettelua Mustavuoressa KAUSI PÄÄTTYNYT

Henkilöstö voi käydä laskettelemassa loppukevään Mustavuoressa maksutta. Täytä harrastuskalenterista Omatoimilaskettelu-henkilöstö lomake ja tallenna vahvistusviesti. Vahvistusviestiä ja henkilötodistusta näyttämällä saat maksutta oikeuden 2 h laskettelun. Ota oma keycard mukaan, jos sellaisen omistat. Lainaksikin sen saa. Myös lasketteluvälineet saat tarvittaessa lainaksi maksutta.

22.3. henkilöstölle maksuton suksikoulu, aloittelijoille (tarvittaessa myös välineet) 15 paikkaa
24.3. henkilöstölle maksuton lautakoulu, aloittelijoille (tarvittaessa myös välineet) 15 paikkaa

Ilmoittaudu Harrastuskalenterissa!

Tutustu Mustavuoren laskettelukeskukseen