Sarjakortit ja sarjaliput

Varaa sarjakorttisi Harrastuskalenterista ja lunasta kortti varausvahvistusviestillä sekä henkilökortillasi kyseisestä liikuntapaikasta. Maksa mahdollinen omavastuuosuus lunastaessasi sarjakorttia. Ilmoittautumiskoodi sarjalippujen varaamiseen ilmoitetaan perusopetuksen uutisissa.

Syksyn Sarjaliput/kortit

Parkour

Mitä: Parkourtunteja, Voi osallistua yksittäiselle tai useammalle tunnille
Milloin keskiviikkona klo 19.30-20.30
Missä: Aarikkalankatu , viikolle 34 asti ollaan ulkona, jonka jälkeen sisällä
Omavastuu: 0€

Tanssistudio Tanssis (6 kertaa)

Mitä: Paritanssi ja dancemix -jumppa
Milloin: Oman valinnan mukaan
Omavastuu: 10€

Dame Clave – 5 kerran tanssikortti

Mitä: Tanssitunteja oman valinnan mukaan
Milloin: Loppuu tammikuun lopussa 2023
omavastuu: 10€

 

Avanto, johon on laskeutumassa yhdet jalat rappuja pitkin.

Kaukajärven saunakerta

Missä: Kaukajärven saunalla kertakäynti
Milloin: Oman valinnan mukaan syksyn aikana
Omavastuu: 0€

Lupa liikkua Lupa harrastaa -logo

Fatbike 4 tunnin vuokra

Mitä: Pyöräily
Missä: Kauppi Sports Center
Milloin: oman valinnan mukaan syksyn aikana
omavastuu: 8€

Suunnistuksessa käytettävä rastimerkki roikkumassa puusta.

Iltarastit 19.4.2022 alkaen

Lähde suunnistamaan iltarasteille! Voit käydä rasteilla vaikka joka viikko. Yksi kartta /hlö/viikko. Kartan saat joko maanantaisin iltarastipaikalta tai muina aikoina Suunnistajan kaupalta, Kolmionkatu 5, varausvahvistusta sekä henkilöllisyystodistustasi näyttämällä. Ilmoittaudu harrastuskalenterissa jokaiselle kerralle erikseen. Voit käydä useamman kerran, mutta sinulle voi olla aina vain yksi varauskerta voimassa. Rastit ovat metsässä aina koko viikon.

Iltarastit Tampereella
Ihmisiä voimistelemassa sisätiloissa.

Legend Trick Gymille 5 kerran kortti, omavastuu 20 €

LegendTrick Gym tarjoaa aikuisille laadukasta ohjausta käsilläseisontaan, kehonhuoltoon, aikuis- ja ilma-akrobatiaan sekä trikkaukseen. Ohjaajamme ottavat lähtötasosi huomioon harjoitteita antaessaan ja pitävät huolen että kaikki pysyvät mukana ja toisaalta saavat riittävästi haastetta aikaisemmasta kokemuksesta tai sen puutteesta huolimatta. Tule treeneihimme yllättämään itsesi sen suhteen, mihin kaikkeen kehosi ja mielesi pystyykään kun annat sille mahdollisuuden! 5 kerran kortin omavastuuosuus on 15 € +kulkulätkä 5 € . Varaa harrastuskalenterista. Varattu etu lunastettava 9.12.22 mennessä.

Lisätietoja LegendTrickGymin ohjatuista tunneista aikuisille:
Erilaisia tanssikenkiä rivissä.

Tanssistudio Dame Claven 5 kerran tanssikortti 10 eurolla, Kortteja ei voi enää lunastaa, mutta kevään korttia voi käyttää vuoden loppuun!

Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä edullisesti kokeilemaan tanssiharrastusta. Tanssistudio Dame Clavella on monipuolinen tanssitarjonta aloittelijoille sekä kokeneemmille harrastajille. Dame Claven ystävällinen henkilökunta kertoo ja auttaa tanssiharrastuksen aloittamisesta. Ota rohkeasti yhteyttä.

Lupa liikkua Lupa harrastaa tarjoaa 50 ensimmäiselle 5 kerran tanssikortin Tanssistudio Dame Claveen. Omavastuu 10 euroa, joka maksetaan Dame Claven infotiskille. Lunasta korttisi Dame Claven infotiskiltä näyttämällä varauksen vahvistusviestiä. Varaa Harrastuskalenterista tanssikorttisi. Sarjalippuja voi lunastaa vain 1/henkilö.

Ilmoittautumiskoodi julkaistaan perusopetuksen uutisissa.

Iloisia tanssitunteja!

Tutustu Dame Claveen