Tervetuloa A1-kielen kielivalintailtoihin koko perheen kanssa!

Hei kaikki esiopetuksen huoltajat! Kohta on aika valita ensimmäinen vieras kieli.

Tämän A1-kielen opiskelu alkaa ensimmäisellä luokalla. Vierasta kieltä opiskellaan 1. ja 2. luokalla 1 tunti viikossa ja opetus jatkaa esiopetuksen Kikatus-tuntien mallia eli kieltä opitaan toiminnallisia ja suulliseen kielitaitoon rohkaisevia, leikkiin perustuvia työtapoja käyttäen.

Koronatilanteen vuoksi emme voi tänä vuonna järjestää perinteisiä, keskitettyjä, koko kaupungin yhteisiä kielivalintailtoja, vaan järjestämme nämä 3 kieli-iltaa etätilaisuuksina. Näissä tilaisuuksissa pääsette koko perheen voimin tutustumaan eri kieliin mainioiden käsinukkevideoittemme kautta. Video-osuuden jälkeen on mahdollisuus vielä kysyä kielivalintoja ja kielenopetusta koskeviin kysymyksiin. Paikalla on alaluokkien kielenopetukseen perehtyneitä kielenopettajia vastaamassa kysymyksiinne.

Tilaisuuksia pääsee seuraamaan alla olevien linkkien kautta. Klikkaa vain kyseisen tapahtuman linkkiä; erillistä kirjautumista ei tarvita. Tietokoneelta pääsee liittymään tilaisuuteen ilman Teams-sovellustakin, mutta mobiililaite saattaa vaatia Teams-sovelluksen.

Alla löytyy linkit kielivalintainfoihimme. Tervetuloa koko perheen voimin!

8.2.2022
Microsoft Teams -kokous


16.2.2022
Microsoft Teams -kokous


24.2.2022 klo 18.00
Microsoft Teams -kokous