Kieltenopettajille suunnattu TVT-iltapäivä 7.2.2018

Kaipaavatko TVT-taitosi päivitystä? Haluatko oppia uutta?

Tervetuloa mukaan kieltenopettajille suunnattuun TVT-iltapäivään 7.2.2018!

TVT-koulutus pidetään Monitoimitalon Strömmer-tilassa 7.2.2018 klo 12:15 – 13:45 ja 14:15 – 15:45. Kouluttajana toimii FM, kieltenopettaja Olli Eloranta.

Koulutusiltapäivä koostuu kahdesta 90 minuutin osiosta. Voit osallistua molempiin koulutuksiin tai vain toiseen niistä. Koulutuksen ensimmäisessä osiossa harjoitellaan ohjelmia, jotka soveltuvat hyvin niille, joilla ei ole vielä paljon kokemusta TVT:n käytöstä osana opetustaan. Toinen osio on suunnattu niille, joilla on jo kokemusta TVT:n käytöstä; sisältö toisessa osiossa on siis haastavampi.

Koulutuspäivän ohjelma:

12:15 – 13:45                                 TVT-taitoja matalalla kynnyksellä

Tutustumme sanastoharjoitteluun sopivaan Quizlet-palveluun sekä sen Live-pelitoimintoon. Lisäksi tutustumme Socrative-palveluun, jolla voi tehdä pieniä testejä.

Huom! Ota mukaasi kannettava tietokone ja opettamasi kielen oppikirja, jotta voit harjoitella oman sanaston tai testin tekemistä.

13:45 – 14:15                                 Päiväkahvit

14:15 – 15:45                                 TVT-taitoja jo kokeneille käyttäjille

Tutustumme TED-Ed ja iSLCollective -palveluihin, joilla voi tehdä tehtäviä esimerkiksi YouTube-videoihin. Lisäksi tutustutaan Zzish- ja Quizalize-palveluihin, joilla voi tehdä helposti tietokilpailuja ja tarkastella niiden tuloksia havainnollisesti.

Huom! Ota mukaan kannettava tietokone, jotta voit harjoitella palvelujen käyttöä.

Koulutukset ja tauolla oleva tarjoilu ovat maksuttomia. Kumpaankin osioon mahtuu 25 osallistujaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittauduthan koulutukseen alla olevan linkin kautta. Linkki on auki 8. – 28.1.2018. Koulutukseen hyväksytyt saavat vahvistuksen sähköpostitse 30.1. mennessä.