Globi-kamun AR-peli

Tämän pelin pelaamiseksi tarvitset Globi-kamun KV-kortteja, jotka ovat saatavilla ja printattavissa tässä blogissa omalla välisivullaan.

Globi-kamun AR-peli hyödyntää nimensä mukaisesti AR-tekniikkaa ja luo lapsille huikeita 3D-kuvituksia tamperelaisista nähtävyyksistä ja retkikohteista. Peli sisältää myös muuta kivaa sisältöä.

Pystyt lataamaan pelin tabletillesi tai iPadillesi joko Apple-laitteen AppStoresta tai Android-laitteen Google Play -kaupasta nimellä Globi-kamu AR.

Kun osoitat laitteesi kameralla KV-korttia 3, 6, 7, 8 tai 10 kuvapuolelta, peli luo kuvan kohteesta AR-mallin. Ole kärsivällinen, AR-mallin lataaminen vie joskus aikaa.

Klikkailemalla kuvan eri kohtia, tapahtuu erilaisia toimintoja. Esimerkiksi kuvaan ilmestyvistä eri maiden lippujen värisistä pallukoista saat erikielisiä ääninäytteitä. Plussasta ja miinuksesta saat zoomattua kuvaa lähemmäs tai kauemmas, nuolista pyöritettyä näkymää. Näsinneulaa esittävässä kortissa 8 saa zoomattua ihan avaruuteen saakka! Jokaisen kuvan yhteydessä ruudun reunaan ilmestyy myös sininen nuoli, josta avautuu jokin kiva pieni peli.