Liikuntapaikat

Liikuntatilavaraukset

  • Kauppi Sports Centerin kolme alakenttää varataan Vellosta.  Katso ohjeet Velloon alta. Kentät on varattavissa klo 8.00-16.00 välisenä aikana. 
  • Kauppi Sports Centerin taitotila varataan harrastuskalenterista. Harrastuskalenteri kysyy  varauskoodia, joka on TAITOLIIKUNTA. Taitotila varattavissa klo 8.00-16.00 välisenä aikana.
  • Lista kaupungin omista koulujen ja päiväkotien käytössä olevista tiloista löytyy alempaa tältä sivulta. Kaupungin omat tilat varataan Liikuntapalveluiden asiakaspalvelusta puhelimitse 03 5653 4300 tai sähköpostilla [email protected]

Vello

Vapaita vuoroja  voi varata Vello-järjestelmän kautta mille tahansa oppilas- tai päiväkotiryhmälle.

Vello toimii näppärästi mobiililaitteilla, tietokoneella käytä Chromen tai Firefoxin kautta! Järjestelmä näyttää vain vapaana olevat vuorot. Järjestelmän käyttö lyhyesti:

  1.  Valitse tila, johon varuksen haluat tehdä. 
  2.  Valitse palvelu, eli se aika joksi haluat kentän varata.
  3. Valitset kenttä.
  4. Valitse päivä, jolle varuksen haluat tehdä.
  5. Klikkaa aikaa jolloin haluat vuoron alkavan. Yhdellä varuksella voi valita yhden kentän.
  6. Laita varausjärjestelmässä etunimen kohdalle koulu/päiväkoti ja sukunimen kohdalle perään oma nimesi

Ensimmäisellä kerralla järjestelmä kysyy nimeäsi, sähköpostiasi jne. Kun talletat tiedot, on varaaminen seuraavilla kerroilla entistä helpompaa. Varauksen peruminen tapahtuu sähköpostiisi tulleen varausvahvistuksen kautta.

Otathan huomioon vuoroja varatessasi myös muut käyttäjät, eli varaa kenttiä vain todelliseen tarpeeseen ja käyttöön.

Varauslinkki Vello.fi


Kauppi Sports Center

Urheiluhallin sisäliikuntakenttä.
KSC, kenttä 1, kuva Visit Tampere Oy

Kauppi Sports Centerin kolme 1. krs sijaitsevaa monitoimikenttää ovat perusopetuksen sekä varhaiskasvatuksen  käytössä arkisin klo 8-16.  Otathan huomioon vuoroja varatessasi myös muut käyttäjät, eli varaa kenttiä vain todelliseen tarpeeseen ja käyttöön.

Varauslinkki Velloon

Avaimet pukuhuoneisiin saa aulan asiakaspalvelutiskiltä. Ruuhka-aikoina saattaa olla tilanteita, että samaa pukuhuonetta käyttää kaksikin ryhmää. Opettaja tarkistaa pukuhuoneiden siisteyden ryhmänsä tunnin jälkeen.

KSC:llä on yhteinen välinevarasto varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen käyttöön. Avaimen varastoon saa aulan asiakaspalvelusta. Ilmoittakaa mahdollisista välinehankintatoiveista / puutteista [email protected] .

Liikuntavälinevarasto, jossa esimerkiksi palloja.
Välinevarasto

KSC:ltä voi varata erikseen myös taitoliikuntatilan. Taito- ja ryhmäliikuntatila sijaitsevat 3.krs:sa Trampolinpuiston ja kiipeilyseinän kanssa samassa tilassa. Taitoliikuntatila ei sisällä käyttöoikeutta kiipeilyseinälle /trampoliineille.  Taitoliikuntatilan varaus harrastuskalenterista koodilla TAITOLIIKUNTA.

Taitoliikuntatila


Kaupungin liikuntapaikat

Kouluilla ja päiväkodeilla on mahdollisuus hyödyntää maksutta kaupungin omia liikuntatiloja. Varaukset kaupungin hallinnoimiin tiloihin ja kentille tehdään pääsääntöisesti Liikuntapalveluiden asiakaspalvelusta puhelimitse 03 5653 4300 tai sähköpostilla [email protected]

Kaikki Tampereen kaupungin sisä- ja ulkoliikuntapaikat Liikuntapaikat [Tampereen kaupunki – Liikunta]
Tilojen varaustilanteen näkee webtimmistä. Valitse valikosta ”liikuntapalvelut” ja sitten ”selaile tilavarauksia”.

Kaupungin omat sisäliikuntatilat

Yksityiset hallit

Kouluilla ja päiväkodeilla on  mahdollisuus varata liikuntatiloja käyttöönsä maksuttomasti seuraavista halleista. Halleihin on sovittuna tietty määrä käyttövuoroja, joten varaathan vuoroja vain tarpeeseen ja perut vuorosi, jos et pääse ryhmäsi kanssa paikalle.

Hakametsä 3 ja Sentteri, Tesoma 2
Varataksesi jäävuoron näistä halleista ota yhteyttä
Elina Penttinen 040 723 9249 tai [email protected]

Spiral-halli (vain perusopetuksen käytössä)
Varaukset puh. 03 3561 733 tai [email protected]
Opettaja kuittaa käyttökerran (päivämäärä, tunnit, nimikirjoitus) hallilta löytyvään kansioon.

Jalitsu-kuplahalli (vain perusopetuksen käytössä)
Halli käytettävissä viikkojen 43 – 15 välisenä aikana.
Varaaminen tehdään s-postiin [email protected]. Varauksen normaali käsittelyaika on 2 vuorokautta. Kiireellisissä tapauksissa tee varaus sähköpostitse ja soita numeroon 040 709 2027.  Varaukseen vastuuhenkilön nimi ja yhteystiedot (puhelinnumero pakollinen), luokka ja koulu/päiväkoti sekä tietysti ajankohta jolloin halli halutaan käyttöön. Lisäksi kuittaus siitä, että olet lukenut käyttöohjeen.

Hallia voi varata samanaikaisesti kaksi ryhmää, eli oletuksena käytössä on puoli kenttää/ryhmä. Mikäli ryhmä tarvitsee itselleen koko kentän, on se erikseen varauksessa mainittava. Varaus on hyväksytty ja halli käytettävissä, vasta kun hallin yhteyshenkilö on sen sähköpostitse vahvistanut.


Seurat

Tampereella toimivien liikuntaseurojen yhteystiedot.
Seuroihin kannattaa olla suoraan yhteydessä erilaisten lajikokeilujen tai liikuntapäivien tiimoilta. Moni seura tulee enemmän kuin mielellään paikalle esittelemään niin lajia kuin omaa toimintaansakin.