Move!

kengät ja mittanauha

Mikä ihmeen "Move! -mittaus"

”Move! on perusopetuksen 5. ja 8. vuosiluokkien oppilaille tarkoitettu fyysisen toimintakyvyn valtakunnallinen tiedonkeruu- ja palautejärjestelmä, joka tuottaa tietoa yhdistettäväksi 5. ja 8. vuosiluokilla koululaisille tehtäviin laajoihin terveystarkastuksiin. Järjestelmän keskeisenä tarkoituksena on kannustaa omatoimiseen fyysisestä toimintakyvystä huolehtimiseen.” –Opetushallitus

Opetushallituksen Move! -sivut
nainen ja mies kuntosalilla.

Liikuntaneuvonta

Liikuntaneuvonta on tarkoitettu kaikille: pienten lasten perheille, nuorille, työikäisille - kaikille, jotka tuntevat tarvitsevansa vinkkiä ja tukea liikunnan kipinän löytymiseksi. Liikuntaneuvontaan voi ohjata esim. heikon Move! -tuloksien johdosta tai esim. jos lapsi tarvitsee tukea kokonaishyvinvointiin sekä jaksamiseen. Lue lisää liikuntaneuvonnasta liikuntapalveluiden sivuilta.

Liikuntaneuvonta
ihmisiä harrastuksien parissa

Harrastus hukassa?

Harrastuskalenterista löytyy satoja maksuttomia harrastuksia perusopetusikäisille lapsille ja nuorille.

HARRASTUSKALENTERI
luistelijoita kentällä.

Harrastava Tampere

Tampereen kaupungin kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalveluiden palvelu "Harrastava Tampere" etsii lapsille, nuorille ja perheille harrastuksia ja tekemistä. Palelussa voi kysyä neuvoa harrastamisen aloittamiseen sekä missä ja milloin voisi harrastusta toteuttaa. Lue lisää toiminnasta Harrastavan Tampereen sivuilta.

Harrastava Tampere