Oppilasurheilu

Tutustu oppilasurheilutapahtumiin.

Oppilasurheilutapahtumissa otetaan valokuvia. Joitain kuvia käytetään kaupungin sosiaalisessa mediassa. Yksilölajien lähtölistat ja tulosluettelot ovat lisäksi nähtävissä julkisesti järjestävien seurojen sivuilla. Tiedotattehan tästä huoltajia. 

poika juoksee

Oppilasurheilutapahtumat

Oppilasurheilutapahtumat on Tampereen kaupungin sekä yhteistyössä muiden seurojen, järjestöjen ja toimijoiden järjestämiä liikunta- ja urheilutapahtumia oppilaille. Tarjolla on kilpailuja/turnauksia sekä monenlaisia eri yhteistyökumppaneiden kanssa järjestettäviä tapahtumia, joissa ei kamppailla sijoituksista. Seuraa Tulevia tapahtumia-osiota, johon päivittyvät ajankohtaisimmat tiedot tulevista tapahtumista.

Tampereen oppilasurheilutapahtumat toimivat samalla karsintoina KLL:n kilpailuihin. Kysy tarkempia ohjeita ilmoittautumiseen [email protected]. Oppilasurheilutapatumamme ovat  KLL:n Tampereen alueen toimintaa Mansen twistillä.

Vinkkejä oppilasurheilun tapahtumiin

  • Lukuvuoden tapahtumiin koulu voi päättää sekä jaotella tapahtumiin osallistumista esim. luokkatasoittain. Näin yksittäinen oppilas saa perusopetuksen aikana mahdollisuuden kokeilla monipuolisesti erilaisia tapahtumia, mutta koulun organisoinnin määrä yhteen tapahtumaan vähenee kun luokkatasoja on vähemmän.
  • Tapahtumiin on rajallinen määrä oppilaita/joukkueita, jonka vuoksi kaikki koulun halukkaat oppilaat eivät pääsee jokaiseen tapahtumaan. Suosittelemme jakamaan oppilaita eri tapahtumiin, esim. osa oppilaista pääsee futsalturnaukseen ja toiset oppilaat jalkapalloturnaukseen.
  • Koulu voi järjestää omia karsintatapahtumia, näin useampi oppilas saa kokemuksen leikkimielisestä kilpailusta.
  • Muistathan tiedottaa oppilasurheilutapahtumista ja joukkueen muodostamisesta koulusi kaikkien luokkien opettajia.

Lupa liikkua Lupa harrastaa -toiminta, Oppilasurheilu, sosiaalinen media

tuntiopettaja

Annika Urvikko

työpuhelin

Tampereen kaupungin perusopetus

Lupa liikkua Lupa harrastaa