Koulujen harrastusvastaavat

Koulupolkujen harrastustoiminnan yhteyshenkilöt

Koulupolkujen harrastustoimintaa organisoi kehittäjäopettaja yhdessä jokaisen koulun apulaisrehtorin tai harrastustoimintavastaavan kanssa.

Ryhmä aikuisia.

Lupa liikkua Lupa harrastaa -kehittäjäopettajat

Kehittäjäopettajat vastaavat koulupolkunsa harrastamisen ja liikkumisen edistämisen kehittämisestä. Lupa Liikkua -tunnit jaetaan koulupoluilla kehittäjäopettajan johdolla.  Kehittäjäopettajien tiimillä päätetään vuosittainen oppilasurheilukalenteri sekä jaetaan eri koulupolkujen välisiä hyviä käytänteitä. Olkaa rohkeasti yhteydessä oman koulupolkunne kehittäjäopettajaan harrastamiseen  ja liikkumiseen liittyvien asioiden kanssa  etu[email protected]

Kouluvalmentajat

Kouluvalmentaja on nuorten parissa viihtyvä, kuunteleva ja läsnäoleva aikuinen. Hän ennalta ehkäisee kiusaamista ja syrjäytymistä, kehittää harrastustoimintaa ja vahvistaa omalta osaltaan koulun ja kodin yhteistyötä. Kouluvalmentaja on läsnä siellä missä lapset ja nuoret ovat. Kouluvalmentajalla on myös tärkeä rooli oppilaiden osallisuuden vahvistamisessa. Kouluvalmentajan esimiehiä ovat  rehtori/apulaisrehtori.

Kouluvalmentajan tehtäviä:

  • Koulumotivaattori
  • Arjen tuki –> ei ajanvarauksia
  • Koulun yhteisöllisen toimintakulttuurin tukija
  • Oppimisen tukeminen yksilöllisesti/ryhmäkohtaisesti