Lupa liikkua – henkilöstö

Liikunta antaa voimaa arjen toimintoihin ja ylläpitää työkykyä. Liikunnalla on monia positiivisia vaikutuksia fyysiseen, psyykkiseen ja sosiaaliseen hyvinvointiin. Yksi merkittävimmistä vaikutuksista lienee liikunnan mielihyvää aikaansaava vaikutus.

Säännöllisellä, läpi koko eliniän jatkuvalla liikunnan harrastamisella on tutkitusti työkyvyttömyydeltä suojaava ja eliniän odotetta lisäävä vaikutus. Liikunta ylläpitää ja parantaa toimintakykyä vaikuttaen positiivisesti myös työkykyyn.

Lupa liikkua -henkilöstöliikunta tarjoaa liikuntaa ja hyvinvointia perusopetuksen henkilökunnalle. Vuosi 2022 on erityisesti henkilöstöliikunnan tehovuosi. Liikuntaa löytyy aloittelijasta kokeneempaan liikkujaan. Valittavana on monipuolisesti erilaisia lajeja laskettelusta retkeilyyn sekä pallopeleistä rentouttavaan joogaan. Liikunnan lisäksi tarjolla on koulutuksia sekä mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja.

Osa liikuntamahdollisuuksista on täysin maksuttomia ja osassa on pieni omavastuu. Ilmoittautuessasi sitoudut toimintaan. Jos et osallistu kurssille/tapahtumaan peru osallistumisesi sähköpostin vahvistusviestistä. Jokaisen on mahdollista varata yksi paikka/toiminta.

Käytä varauksessa aina tampere.fi sähköpostia. Harrastuskalenterin varauskoodi julkaistaan perusopetuksen uutisissa sekä liikunnan yhdysopettajien kirjeessä.

Kaikki Lupa liikkua -henkilöstötoiminnat varataan Harrastuskalenterista. Helpoiten löydät toiminnat valitsemalla valikosta ”Kenelle” Henkilöstölle.

ILMOITTAUDUTHAN VAIN SELLAISIIN TOIMINTOIHIN, JOISSA OIKEASTI MYÖS TULET KÄYMÄÄN!

Ihmisiä melomassa aurinkoisella järvellä.

KOKO TYÖYHTEISÖ LIIKKUU, Haku toistaiseksi päättynyt

Haluaisitteko virkistävää liikuntaa työyhteisölle? Nyt on mahdollista saada ohjattua ja omatoimista liikuntaa työporukalle.

Koko työyhteisö liikkuu

TOAY:n urheilutoiminta

Henkilöstön Lupa liikkua -joukkue

Alla olevalla linkillä voit ilmoittautua Tampereen kaupungin perusopetuksen henkilöstön Lupa liikkua -joukkueeseen. Joukkueen jäsenille lähetetään tietoa erilaisista liikuntatapahtumista, joihin on mahdollisuus osallistua vuoden aikana osana joukkuetta. Tapahtumia mm. Pirkan Pyöräily, Tampere Maraton, Tampere Juoksee ja Pirkan Hölkkä. Uusi joukkue aloittaa toimintansa vuoden 2022 alussa. Huom! Vanhan Lupa liikkua -joukkueen jäsenten tulee ilmoittautua uudelleen, jos haluaa saada jatkossakin tietoja tapahtumista sähköpostiin.

https://www.lyyti.in/Lupa-liikkua-joukkue