Lupa liikkua – henkilöstö

Liikunta antaa voimaa arjen toimintoihin ja ylläpitää työkykyä. Liikunnalla on monia positiivisia vaikutuksia fyysiseen, psyykkiseen ja sosiaaliseen hyvinvointiin. Yksi merkittävimmistä vaikutuksista lienee liikunnan mielihyvää aikaansaava vaikutus.

Säännöllisellä, läpi koko eliniän jatkuvalla liikunnan harrastamisella on tutkitusti työkyvyttömyydeltä suojaava ja eliniän odotetta lisäävä vaikutus. Liikunta ylläpitää ja parantaa toimintakykyä vaikuttaen positiivisesti myös työkykyyn. Lue lisää liikunnan vaikutuksista hyvinvointiin. https://ukkinstituutti.fi/liike-laakkeena/

Lupa liikkua -henkilöstöliikunta tarjoaa liikuntaa ja hyvinvointia perusopetuksen henkilökunnalle. Vuosi 2022 on erityisesti henkilöstöliikunnan tehovuosi. Liikuntaa löytyy aloittelijasta kokeneempaan liikkujaan. Valittavana on monipuolisesti erilaisia lajeja laskettelusta retkeilyyn sekä pallopeleistä rentouttavaan joogaan. Liikunnan lisäksi tarjolla on koulutuksia sekä mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja.

Osa liikuntamahdollisuuksista on täysin maksuttomia ja osassa on pieni omavastuu. Ilmoittautuessasi sitoudut toimintaan. Jos et osallistu kurssille/tapahtumaan peru osallistumisesi sähköpostin vahvistusviestistä. Jokaisen on mahdollista varata yksi paikka/toiminta.

Käytä varauksessa aina tampere.fi sähköpostia. Harrastuskalenterin varauskoodi julkaistaan perusopetuksen uutisissa sekä liikunnan yhdysopettajien kirjeessä.

Kaikki Lupa liikkua -henkilöstötoiminnat varataan Harrastuskalenterista. Helpoiten löydät toiminnat valitsemalla valikosta ”Kenelle” Henkilöstölle.

ILMOITTAUDUTHAN VAIN SELLAISIIN TOIMINTOIHIN, JOISSA OIKEASTI MYÖS TULET KÄYMÄÄN!

 

HARRASTUSKALENTERI

KESÄN TOIMINTA

Henkilöstölle tarjolla kesällä liikuntaa! Suplauta -kursseja, Padelia, Flow Parkkia, melontakursseja, suunnistusta, Kaupinojan saunomista ...
Tarkasta sarjakorttien, kurssien ym. toimintojen uutuudet!!
Muista, että varaat vain, jos pääset osallistumaan. Pyritään antaman mahdollisimman monelle liikunnallinen kokemus.

HARRASTUSKALENTERI

Koulun/työpaikan henkilöstöliikunta

Haluaisitteko virkistävää liikuntaa työyhteisölle? Nyt on mahdollista saada ohjattua ja omatoimista liikuntaa työporukalle. Lupa liikkua -henkilökunnan liikunta kattaa koko koulun henkilökunnan. Liikunta voi tapahtua koululla tai jossain muualla mm. ulkona tai liikuntakeskuksissa. Toiminta voi esimerkiksi olla koulun kuntosalissa kuntosaliohjausta, erilaisia höntsypeli-ohjauksia, ryhmäliikuntaa, sulkapalloa, tennistä, tanssia, melontaa… Kohtuulliset liikunnan pienvälinehankinnat koululle ovat myös mahdollisia. Huomioithan, että toiminta voi olla myös useamman lähikoulun yhteistä liikuntaa.

Ehtoja toiminnan aloittamiseen

  • Liikuntaan osallistuminen ja suunnittelu on mahdollista koko työyhteisöllä. Liikuntaan on helppo osallistua ja sopii kaiken tasoisille liikkujille.
  • Liikuntaan osallistuu väh. 8 henkilöä säännöllisesti, jotta toiminta aloitetaan/jatkuu.
  • Toiminta voi olla  lyhytkursseja 3-6 kertaa tai koko kauden toimivia 1/vko tapahtumia.

Lyyti -hakemukseen tulee laittaa toiminnasta seuraavat asiat:

  • Toiminnan nimi/sisältö
  • Liikuntatoimija, joka järjestää liikunnan. (toimijan yhteystiedot: nimi, puh., sähköposti)
  • Paikka
  • Aika (alkamis- ja päättymispäivät sekä ohjauspäivä/aika)
  • Hinta
  • Voiko koulupolulta tulla muista kouluilta osallistujia?

Esimerkki kurssista

Mitä: Omatoimiset pelit Tampereen tenniskeskuksen varatulla vuorolla.
Milloin: 4.4-25.4. maanantaisin klo-19-20
Toimija: Tampereen tenniskeskus
Ilmoittautuminen: Varaus koulun henkilökunnan taukotilan ilmoitustaulun varauslistalle. 

Lyytin ilmoittautumislinkki Lupa liikkua -henkilöstön työpaikkaliikuntaan https://www.lyyti.in/Tyoyhteison_liikunta_9371

 

Työpaikkaliikunnan haku

TOAY:n urheilutoiminta

Henkilöstön Lupa liikkua -joukkue

Alla olevalla linkillä voit ilmoittautua Tampereen kaupungin perusopetuksen henkilöstön Lupa liikkua -joukkueeseen. Joukkueen jäsenille lähetetään tietoa erilaisista liikuntatapahtumista, joihin on mahdollisuus osallistua vuoden aikana osana joukkuetta. Tapahtumia mm. Pirkan Pyöräily, Tampere Maraton, Tampere Juoksee ja Pirkan Hölkkä. Uusi joukkue aloittaa toimintansa vuoden 2022 alussa. Huom! Vanhan Lupa liikkua -joukkueen jäsenten tulee ilmoittautua uudelleen, jos haluaa saada jatkossakin tietoja tapahtumista sähköpostiin.

https://www.lyyti.in/Lupa-liikkua-joukkue