Lupa liikkua – henkilöstö

Liikunta antaa voimaa arjen toimintoihin ja ylläpitää työkykyä. Liikunnalla on monia positiivisia vaikutuksia fyysiseen, psyykkiseen ja sosiaaliseen hyvinvointiin. Yksi merkittävimmistä vaikutuksista lienee liikunnan mielihyvää aikaansaava vaikutus.

Säännöllisellä, läpi koko eliniän jatkuvalla liikunnan harrastamisella on tutkitusti työkyvyttömyydeltä suojaava ja eliniän odotetta lisäävä vaikutus. Liikunta ylläpitää ja parantaa toimintakykyä vaikuttaen positiivisesti myös työkykyyn.

Lupa liikkua -henkilöstöliikunta tarjoaa liikuntaa ja hyvinvointia perusopetuksen henkilökunnalle. Vuosi 2022 on erityisesti henkilöstöliikunnan tehovuosi. Liikuntaa löytyy aloittelijasta kokeneempaan liikkujaan. Valittavana on monipuolisesti erilaisia lajeja laskettelusta retkeilyyn sekä pallopeleistä rentouttavaan joogaan. Liikunnan lisäksi tarjolla on koulutuksia sekä mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja.

Osa liikuntamahdollisuuksista on täysin maksuttomia ja osassa on pieni omavastuu. Ilmoittautuessasi sitoudut toimintaan. Jos et osallistu kurssille/tapahtumaan peru osallistumisesi sähköpostin vahvistusviestistä. Jokaisen on mahdollista varata yksi paikka/toiminta.

Käytä varauksessa aina tampere.fi sähköpostia. Harrastuskalenterin varauskoodi julkaistaan perusopetuksen uutisissa sekä liikunnan yhdysopettajien kirjeessä.

Kaikki Lupa liikkua -henkilöstötoiminnat varataan Harrastuskalenterista. Helpoiten löydät toiminnat valitsemalla valikosta ”Kenelle” Henkilöstölle.

ILMOITTAUDUTHAN VAIN SELLAISIIN TOIMINTOIHIN, JOISSA OIKEASTI MYÖS TULET KÄYMÄÄN!

TOAY:n urheilutoiminta

 

TASEL-Tampereen seudun liikunnan ja terveystiedon opettajat ry 

https://www.liito.fi/liito-ry/kerhot/tasel-tampereen-seudun-liikunnan/