Koulutuksia

Ulos talosta, pois pihasta -toimintavälinekoulutukset

Malikkeen kaksipäiväinen Ulos talosta, pois pihasta -toimintavälinekoulutus tarjoaa tietoa ja ratkaisuja vaikeasti vammaisten lasten ja aikuisten osallistumiseen ja osallisuuden mahdollistamiseen.

Koulutus tarjoaa ratkaisuja osallistumiseen ihmisille, jotka tarvitsevat toimintavälineen ja toisen ihmisen apua voidakseen osallistua ja liikkua. Koulutuksen lähtökohtana on vaikeasti vammaisten ihmisten osallistumisen, toimijuuden ja osallisuuden vahvistaminen.

Lupa liikkua lupa harrastaa tarjoaa sekä syksyn että talven koulutukseen kolme paikkaa.

Koulutuksen sisältö ja ohjelma
työt kävelyllä

YSTÄVÄT LIIKKEELLE - Liikunnan alueseminaari 14.2.2023

Maksuton alueseminaari Kauppi Sports Centerissä

• Tarjolla on luentoa, työpajoja, liikkumista sekä runsaasti keskustelua ja verkostoitumista.
• Seminaari on suunnattu varhaiskasvattajille ja varhaiskasvatuksen liikkumisen edistämisen
parissa työskenteleville sekä perusopetuksen ja toisen asteen henkilökunnalle.
• Katso tarkempi ohjelma AVI:n sivuilta / alla olevasta linkistä
• Ilmoittaudu mukaan 15.1.2023 mennessä!

Huom! Mukaan mahtuu 120 osallistujaa. Jokaiseen työpajaan mahtuu 30 osallistujaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Seminaarin järjestävät yhteistyössä Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto, Hämeen Liikunta ja Urheilu ry, Keski-Suomen Liikunta, Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry sekä Keski-Pohjanmaan Liikunta ry.

YSTÄVÄT LIIKKEELLE!

Move! -mittausten soveltaminen tukea tarvitsevalle oppilaalle 1 op

Koulutuksessa on tavoitteena vahvistaa opettajien tiedollisia ja toiminnallisia valmiuksia edistää tukea tarvitsevien lasten yhdenvertaista osallistumista Move! -mittauksiin.
Hybridikoulutus koostuu verkko-opinnoista, itsenäisestä työskentelystä sekä lähiopetuspäivästä. Koulutus on maksuton ja
ajoittuu välille 1.12.2022 - 30.4.2023.

Tutustu koulutukseen ja ilmoittaudu

Soveltavan liikunnan verkko-opintojen perusteet

Suomen Paralympiakomitean ja Liikuntakeskus Pajulahden kehittämä maksuton soveltavan liikunnan ja vammaisurheilun verkkokoulutus. Lue lisää verkkokoulutuksesta ja ilmoittaudu mukaan Paralympiakomitean sivuilta. 

Verkkokoulutus on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille, taustasta riippumatta. Siitä hyötyvät mm. seuroissa ja kerhoissa liikuntaa ohjaavat ammattilaiset ja vapaaehtoiset, Valtit, vertaisohjaajat, opettajat, opiskelijat ja varhaiskasvatuksen henkilöstö. Oppilaitokset ja lajiliitot voivat hyödyntää verkkokoulutusta oman koulutustarjontansa monipuolistamisessa ja täydentämisessä.

Osakkeen koulutukset

Eeventin verkkosivuilta löydät seudullisesti toteutettavat ammatillisen kehittymisen tukiprosessit. Myös liikunnan ja toiminnallisuuden koulutuksia löytyy.