Koulutuksia

Ulos talosta, pois pihasta -toimintavälinekoulutukset

Malikkeen kaksipäiväinen Ulos talosta, pois pihasta -toimintavälinekoulutus tarjoaa tietoa ja ratkaisuja vaikeasti vammaisten lasten ja aikuisten osallistumiseen ja osallisuuden mahdollistamiseen.

Koulutus tarjoaa ratkaisuja osallistumiseen ihmisille, jotka tarvitsevat toimintavälineen ja toisen ihmisen apua voidakseen osallistua ja liikkua. Koulutuksen lähtökohtana on vaikeasti vammaisten ihmisten osallistumisen, toimijuuden ja osallisuuden vahvistaminen.

Lupa liikkua lupa harrastaa tarjoaa sekä syksyn että talven koulutukseen kolme paikkaa.

Koulutuksen sisältö ja ohjelma

Soveltavan liikunnan verkko-opintojen perusteet

Suomen Paralympiakomitean ja Liikuntakeskus Pajulahden kehittämä maksuton soveltavan liikunnan ja vammaisurheilun verkkokoulutus. Lue lisää verkkokoulutuksesta ja ilmoittaudu mukaan Paralympiakomitean sivuilta. 

Verkkokoulutus on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille, taustasta riippumatta. Siitä hyötyvät mm. seuroissa ja kerhoissa liikuntaa ohjaavat ammattilaiset ja vapaaehtoiset, Valtit, vertaisohjaajat, opettajat, opiskelijat ja varhaiskasvatuksen henkilöstö. Oppilaitokset ja lajiliitot voivat hyödyntää verkkokoulutusta oman koulutustarjontansa monipuolistamisessa ja täydentämisessä.

Osakkeen koulutukset

Eeventin verkkosivuilta löydät seudullisesti toteutettavat ammatillisen kehittymisen tukiprosessit. Myös liikunnan ja toiminnallisuuden koulutuksia löytyy.