Tulevat tapahtumat

Kalenteri päivittyy sitä mukaan kun tapahtumien infot saadaan sovittua.

kaksi tyttöä tanssii

Tulevat tapahtumat

Ylä puolella kalenteri vuoden 22-23 oppilasurheilutapahtumista.  Listassa olevien kilpailujen lisäksi tarjolla on monenlaisia eri yhteistyökumppaneiden kanssa järjestettäviä tapahtumia, joissa ei kamppailla sijoituksista.

Tampereen oppilasurheilutapahtumat toimivat samalla karsintoina KLL:n kilpailuihin. Kysy tarkempia ohjeita ilmoittautumiseen [email protected] Oppilasurheilutapatumamme ovat  KLL:n Tampereen alueen toimintaa Mansen twistillä.

Aamulehden viestikarnevaalit 6.9.22 Ilmoittaudu nyt!

Aamulehden ja Tampereen Pyrinnön Viestikarnevaalit juostaan tiistaina 6.9.2022 kello 16-19.30 Pyynikin kentällä. Tunnelma on katossa, kun alakoululaiset, yläkoululaiset ja toisen asteen oppilaat juoksevat viestejä omissa sarjoissaan – sekä tietenkin kannustavat toisiaan. Opettaja, ilmoita joukkueesi mukaan 28.8. mennessä alla olevalla linkillä.

Ilmoittaudu viestikarnevaaliin
poikia pelaa salibandyä.

KLL: n Säbäkipinä

Koululiikuntaliiton ja Salibandyliiton SäbäKipinä on alakouluille suunnattu uusi toimintamalli, jossa koko luokka toimii yhdessä liikunnan parissa. SäbäKipinä tuo kouluille salibandya hauskasti ja motivoivasti. Opettaja ilmoittaa luokkansa maksutta mukaan SäbäKipinään. Opettaja voi ilmoittaa kerralla myös useamman luokan mukaan. Ilmoittautuneille lähetetään lisämateriaalia ja mahdollisuus osallistua mukaan aluekisaan, taiturikisaan tai koulutuksiin.
Ilmoita luokkasi ja koulusi maksutta mukaan 11.9.. mennessä www.kll.fi/tapahtumat

ilmoittaudu